torstai 31. joulukuuta 2015

Kuulumisia

Meillä on poika. Ihana pieni hieman yli 10 kuinen poika vauva.

Varhais ultran jälkeen rupesin pelkäämään niin paljon, etten pystynt kirjoittamaan. Ajattelin, että laitan niskaturvotus ultran jälkeen kuulumisia. En pystynyt. Pelkäsin, että kirjoitus "hyvin menee" saa kaiken huonoksi. Pelkäsin, vaikka kaikki meni hyvin.

Raskaus oli super helppo, kävin jumpissa ja salilla synnytykseen asti. Tosin pelkäsin joka päivä monta kertaa. Ensin keskenmenoa, sitten kohtukuolemaa. Viime helmikuussa rv 38+6 syntyi pieni musta tukkaineinen vauva. Kaikki oli hyvin. Piti päivittää blogi.

En kuitenkaan pystynyt, pelkäsin yhä edelleen. Nyt kätkykuolemaa. Vahdin vauvaa ensi kuukaudet hysteerisenä.

Kaikki meni hyvin, vauva oli ihana ja kiltti. Söi ja nukkui. Kasvoi hurjaa vauhtia.

Nyt meillä asuu pieni mies, jolla on luonnetta ja tempperamenttia. Poika ei ole hetkeäkään paikallaan. Kaikki siis tällä hetkellä hyvin.

5 kommenttia:

 1. Ihana kuulla. Onnea nyt kauheasti. Pelko ei taida loppua koskaan, on vain opittava rahoittamaan sitä ettei se rajoita elämää liiaksi. Ihanaa saada tällekin tarinalle "loppu".

  VastaaPoista
 2. ihanaa että kaikki on teillä hyvin. Täällä toinen pelkuri joka vieläkin miettii sydän syrjällään mitä kaikkea voi käydä, mutta tyttöni täyttää pian 10kk ja on niin valloittava oma persoonansa 😍

  Ihanaa uutta vuotta sinne!

  VastaaPoista
 3. ihanaa että kaikki on teillä hyvin. Täällä toinen pelkuri joka vieläkin miettii sydän syrjällään mitä kaikkea voi käydä, mutta tyttöni täyttää pian 10kk ja on niin valloittava oma persoonansa 😍

  Ihanaa uutta vuotta sinne!

  VastaaPoista
 4. Hienoa kuulla! Ihanaa! Onnea oikein paljon ja ihania hetkiä pojan kanssa! <3

  VastaaPoista