keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Stressiä ja ovista

Mulla on ollut viimeiseet pari viikkkoa ihan älytön stressi. Ollaan oltu kiinnostuneista eräästä asunnosta ja pankissa käymiset/tarjousten jätöt/oman asunnon myynti ja kaikki muu siihen liittyvä on saanut mut nukkumaan ihan älyttömän huonosti. Vatsassa lepattelee koko ajan perhosia ja jännittää ihan hirveästi, että miten tämä tilanne etenee. Lisäksi koulu ja työ aiheuttaa oman lisänsä stressiin ja parisuhdekkin stressaa.

Kaikki tämä jännittäminen on saanut kierronkin sekaisin, odottelin ovista su ta ma, mutta nyt vasta tänään kp 17 viivat vahvistuivat tasavahvoiksi ja digigin hymyili. Mahtavaa, nämä olivat nimittäin kaksi viimeistä testiä (täytyykin muistaa tilata lisää).

Otetaan nyt sitten vielä piinapäivien stressi tähän pälle ja sillä taataan että uniongelmat jatkuvat vielä pari viikkoa....

(Sen kämpän ostaminen muuten pelottaa aivat erikoisesti, siinä kun olisi se kuuluisa tyhjä huone ja paljon lapsia naapureina. Aiheuttaako se huonoa onnea? Tuntuuko pahalta nähdä se tyhjä huone joka päivä?)

6 kommenttia:

 1. Meillä on 2 tyhjää huonetta ja kyllä tuntuu pahalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa kämpässä onneksi vain se yksi, mutta pahalta voi tuntua. Täytyy vain jaksaa uskoa, että tyhjät huoneet saavat joskus asukkaansa....

   Poista
 2. Kun sen tyhjän huoneen naamioi vieras- tai harrastehuoneeksi, niin se ei tunnu niin pahalta... ;) Jännää se on asunnon ostaminen, toivottavasti kuitenkin hyvällä tavalla vaikka unet menevätkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o hyvällä tavalla jännää :) ja työ-vierashuone siitä sitten tulisi (vaikkei meillä kyllä melkein koskkaan yövieraita käykkään).

   Poista
 3. Meillä on samat jutut meneillään kanssa. Asunnon myynti ja uuden osto. Siihen päälle vielä häiden suunnittelu ja tää kaikki vauvajutuista stressaaminen... Kyllä on unettomia öitä täälläkin vietetty.
  Mekin ollaan ostamassa asuntoa, jossa olisi sitten yksi tai kaksi "ylimääräistä" huonetta, kaiken uhallakin. Onpa sitten tilaa ainakin harrastaa tai majoittaa vieraita, jos niille ei muuta käyttötarkoitusta kuulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin jännat ajat :) Tämä muu stressi kyllä vähentää lapsettomuus ajatuksia mulla ainakin. Jos me saatasisiin se asunto, niin remppa ja sisustus vie taas hetkeksi ajatukset muualle...

   Poista