lauantai 1. maaliskuuta 2014

Ja kuva

Tässä vielä kuva viivanpaikasta

10 kommenttia:

 1. Tuo näyttää enemmän haalealta plussalta:) Testaappa parin päivän päästä uudelleen.

  VastaaPoista
 2. Ootko varma ettei enteile plussaa...? :) Musta tuo näyttää jo ihan haamulta. Mullahan plussa lähti viivanpaikasta...

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo näyttää kyllä ihan haamuplussalta:)

  VastaaPoista
 4. Samalla testillä samanlainen (jos ei haaleampiki) viiva ja nyt kakskuukautinen vauva nukkuu vieressä :) Mulle ei nuo Sofit ikinä näyttäneet aikaisemmin mitään, ei siis ihan mitään! Ja vuosien kokemuksella voin puhua ;)

  Varovaiset onnittelut!

  VastaaPoista
 5. Hei, kokeileppa digitaalisella tai odoto muutama päivä. Itse testasin rutiinitestin jo kun vuoto oli alkanut ja poissa tuli! Muutaman päivän päästä myös liuskatestiin alkoi ilmestyä viivaa.... Nyt mulla siis RV 5

  VastaaPoista
 6. Ei hitsi teitä kaikkia, nyt te saitte mulle taas toivoa ja paineita!!! Täytyy sit kai testata vielä ylihuomenna uusiksi. Tää aikaisin testaamisen alottaminen on kyllä tositosi tyhmää ja tää viivojen tihrustaminen vielä tyhmempää...

  VastaaPoista
 7. Minustakin tuo näyttää plussa haamulta, tuliko testiajalla? Itse sain dpo 8 samanlaisen plussakierrostani, kuva löytyy blogistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan varma tuliko testiajalla, katoin testiä 3 min päästä ja kun oli nega jatkoin nukkumista ja noin tunnin kuluttua katoin tuon. Mutta, ton testin aika ei olekkaan 3 min (niinkuin muistelin) vaan 5-10 min.

   Pakko vain odottaa huomiseen ja testata uudestaan, huomenna on dpo 12, eli eiköhän huomenna näy selvemmin jos on näkyäkseen. Vaikka viime kierron samantyyliset haamut/viivanpaikat valmisteleekin mua jo aika paljon petymykseen.

   Poista
  2. Harmillista ettet saanut vahvempaa viivaa :(

   Minäkin sain haamuja testiajan jälkeen vaikka en ollut raskaana, mutta plussakierrosta haamut tulivat ihan testiajalla.

   Poista
 8. Kyllä munkin mielestäni toi kovasti haamulta näyttää :) Yhden ainoon kerran oon saanut testiin viivanpaikan ja silloin se kyllä oli niin haalea, etten sitä valokuvassa saanut näkymään. Jännää! :)

  VastaaPoista