sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Pelottaa

Pelottaa ja väsyttää...

Olen nukkunut koko viikon tosi huonosti, heräillyt siinä 4-5 tunnin jälkeen ja sitten ei olekkaan uni enää tullut. Raskaustestien viivat eivät juurikaan ole tummuneet. Taita tämä raskaus nyt olla sitten tässä.

Muutaman päivän ehdin iloita, katsoin lasketunajan ja lueskelin alkuraskauden oireita ja odottajien keskkusteluja.

Unettomuutta lukuun ottamatta ei mitään oireita, tissikipukin lähes kadonnut.

Höh, mä oikeesti ehdin jo olla hetken onnellinen ja varma tästä. Katotaan nyt mitä huomenna sanotaan, kun soitan polille. Jos vaikka kävisi mittauttamassa hcg:n niin tietäisivähän epäilläkkö kohdunulkoista vai keskenmenoa.

7 kommenttia:

 1. Älä vielä heitä kirvestä kokonaan kaivoon. Toisillahan hcg nousee hitaammin kuin toisilla. Laskeskelin nyt uudelleen, koska omat plussatestini tein (nyt kun la on ultrien perusteella selvillä). Tuon perusteella ekan haalean plussan sain rv 4+6 ja vahvan viivan (joka ei ollut vielä kuitenkaan ihan kontrolliviivan vahvuinen) rv 5+5. Itselläni lisäksi liuskatestit on aina näyttäneet haaleempaa viivaa kuin esim. apteekin oma puikko.

  Toivotaan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti lohdutuksesta, varhaisultra on nyt varattu reilun parin viikon päähän sinne asti olisi siis jaksettava.

   Poista
 2. Kyllähän se ykski kerta kaks viivaa riittää testissä, jos ei mitään vuotoa tai muuta vastaavaa oo. Ite en ees tehny ku oletettuna menkkojen alkamispäinä. Silloin tuli haalee plussa. Pari päivää siitä tein testin ja sit en enempää niitä tehnykkää. Nyt jo puolivälissä. Vuosi tähän yritykseen meni ja yksi alkuraskauden keskenmeno. En voi kyllä lohduttaa, et tuo pelko pian loppuis. Ite pelkäsin koko ajan jaikkia pienempiäki tuntemuksia sinne 12 viikolle asti. Eikä vieläkää oo täysin helpottanu. Mut toivotaan, et sielläki menis kaikki hyvin. Kyllähän se verikoe tietty kertois paljon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kai sitä pitäisi yrittää uskoa, mutta mulla kun plussa on molemmilla kerroilla tarkoittanut kohdunulkoista, niin kummasti sitä pekää (varsinkin kun melkein tasan vuosi sitten makasin leikkauspöydällä tositosi huonossa kunnossa).

   Poista
 3. Älä vielä heitä kirvestä kaivoon. :) Pitäisi yrittää toivoa parasta ja nauttia siitä, että testi näyttää positiivista. :) Toivotaan kuitenkin, että pieni pysyisi mukana ja olisi oikeassa paikassa. Varmasti on monenlaisia pelkoja tuossa vaiheessa, itsellänikin olisi. Tsemppiä nyt kuitenkin <3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tämä ei lisää sinun pelkoja tai loukkaa sinua, se ei siis ole todellakaan tarkoitus mutta aina se vahvistuva viivakaan ei tarkoita että raskaus olisi normaali/ oikeassa paikassa. Älä siis liikaa anna sen asian lisätä pelkoa. Mulla toisessa kohdunulkoisessa digitestit näytti aivan oikein 3+ viikoille asti kun viikoittain niitä tein. Mutta sen ymmärrän että pelko on varmasti tällä hetkellä se suurin tunne. Voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lisää eikä loukkaa, pelko on mukana siihen asti että tilanteeseen saa jonkun selvyyden.

   Poista