keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Viallinen raskaustesti

Osuipa sitten munkin kohdalle viallinen testi. Kp on tänään 30, joten päätin testata vaikka kierto onkin ollut aika sekaisin. Testiin ilmestyi haalea haamu testiajalla, mutta se ilmestyi väärään kohtaan.

Näkyy siis tuossa etenkin ylemmässä ihan kontrolliviivan vieressä vasemmalla. Paljaalla silmällä sen näki paljon selvemmin, kuin kameralla.  Se ei siis varsinaisesti ole punainen, ennemminkin harmaa, mutta jotain siinä kuitenkin näkyy ja ei ollut kontrolliviiva levinnyt vaan tuo oli selvästi erillinen viiva.

Pakkohan se oli testata uudella testillä (vaikka tiesin tämän olevan viallinen) ja negahan sekin oli. Kyseessä siis Davidin testi ja ihan testiajalla tuo tuli. Onko muilla ollut viallisia testejä?

2 kommenttia:

  1. Mulla on kerran ollut sellainen testi, jossa se väri ei vaan kertakaikkiaan levinnyt testialueelle asti. Ei auttanut, vaikka miten pitkään testiä purkissa liotin tai mihin suuntaan sitä kääntelin. Kerran oon saanut testiin myös viivanpaikan, mutta tuollaisia väärässä kohdassa olevia viivoja ei ole mun kohdalleni osunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jänskiä kokemuksia sullakin, mulla ei ole ikinä sitä kuuluisaa viivanpaikka näkynyt vaikka kuinka olen testejä käännellyt ja katsellut valoa vasten. Tällaset on kuitenkin ikäviä, kun tulee se pieni toivonkipinä...

      Poista