tiistai 8. huhtikuuta 2014

Suunnittelukäynti varattuna

Soitin eilen polille ja sainkin hoitojen suunnittelu ajan. Se vain on vasta 28.5! Seitsemän viikon päästä.

Jotenkin luulin, että nyt ei tarvitsisi jonotella hirveen pitkään, kun meillä hoitosuhde on kuitenkin jo olemassa. Olin ajatellut, että ajan saisi ehkä kuukauden sisään.

Tässähän ehtii tämän kierron lisäksi tulemaan vielä yksi kokonainen kierto ja seuraava alkamaan. Ja jos silloin on juuri uusi kierto alkanut niin sehän tarkoittaa sitä, että hoitoa joutuu odottamaan ainakin yhden kuukauden (jos ne edes meitä hoitoon ottavat). Ja sitten on se kuuluisa kesätauko.

Onko Naikkarilla oikeesti näin pitkät odotus ajat? Kun sitä  meidän ekaa aikaa viime vuonna odotettiin vain kuutisen viikkoa.

Ärsyttävää. Aamulla polille soittaessani olin toiveikas, mutta 7 viikon odotus sai kyllä  loppu työpäivän menemään äärettömän ärsytyksen vallassa.

Plääh, pikkusen alkaa mietityttämään yksityiselle meno. Siellä ehtisitässä ajassa jo tehdä vaikka mitä...

2 kommenttia:

  1. Täälä myös ärsyttää kun meillä se suunnittelukäynti on 2.6. Oltaisiin kyllä saatu aika jo tuossa toukokuun alussa, mutta mies juuri silloin lähtee jälleen työmatkalle ja onkin matkalle 3-4 viikkoa. Kyllä mies sitten saa selkähän jos ei tuolloin 2.6 mennessä ole kotona! :D Minulla alkaa nimittäin kärsivällisyys loppua tähän odotteluun myös..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläkin pitkälle menee :( Odottelu on turhauttavaa., varsinkin kun ei oikein tarkkaan tiedä mitä ja miten pitkään joutuu odottamaan.

      Poista