keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vauva-uutisia

Mun tää melkein kahden vuoden yritysaika on ollut siitä helppo, ettei tähän ole mahtunut yhtään tuttujen raskauksia. Nyt uuden työpaikan myötä tilanne on kuitenkin muuttunut ja eilen sain kuulla jo toisen raskausuutisen muutaman viikon sisällä.

Uutinen esitettiin mulle kuitenkin tosi  hyvin. Sen kertoi vanhempi hoitaja hoitotyön lomassa (tämä hoitaja on selvillä meidän tilanteesta). Hän sanoi suurin piirtein näin "Tiesitkö jo, että X odottaa vauvaa? Se on hyvä, se ei ollut niillekkään mikään itsestään selvyys" ja sitten hän vielä toivoi, että me nuoret hoitajat saataisiin kaikki vauvoja pian, kun vauvamahat ja vauvat on niin ihania.

Vaikka uutinen surettaa ja vähän kiukuttaa, niin pakko olla onnellinen toisen puolesta. Vaikka en sen tarkemmin vaikeuksista tiedä, niin vaikeuksien maininta helpottaa omaa suhtautumista asiaan. Työkaveri esitti asian juuri niinkuin se on paras esittää, huomaavaisesti, mutta ei mitenkään muuten asiaa korostaen. Mulla on kyllä ihania työkavereita.

6 kommenttia:

 1. Meidän 3v yrityksen aikana joka alkoi heti häiden jälkeen.. Hää vieraamme ovat saaneet yhteensä 7 lasta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kamalaa :( teillä tosi pitkä yritys takana...

   Poista
 2. Ihana työkaveri! Se on jännä, että välillä nuo uutiset viiltävät syvältä ja toisinaan taas eivät juuri kosketa.

  Voimia arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo on jännää, jotkut taas tuntuu tosi kovilta (ilman mitään syytä, esim. Jonkun julkkiksen raskaus voi tuntua tosi pahalta).

   Poista
 3. Tulin lukemaan blogiasi, ei teilläkään ole helppoa ollut! Kovasti tsemppiä jatkoon, älä menetä toivoasi vaikka tiedän kuinka helppoa se on... Kesän lähestyessä vauvamahat hyppivät taas silmille joka nurkalta, välillä on vaikea olla katkeroitumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 elämän ei kuulu olla liian helppoa, mutta ei sen tarttisi näin vaikeetakaan olla...

   Poista