lauantai 31. toukokuuta 2014

Ihana elämä

Se tunne, kun mahtavan bileillan jälkeen kävelee kotiin aamun sarastaessa ja lintujen laulaessa. Eilen vietin ihan mahtavan illan vanhojen luokkakavereiden kanssa siirtolapuutarhalla, grillattiin, höpistiin, laulettiin karaokea ja saunottiin ja juotiin viiniä. Ja elämä tuntui aivan mahtavalta. Hetkeen ei mitään puuttunut.

Odotin bussia kahden jälkeen ja katselin Paavalin kirkon kelloa, samaa kelloa on tullut tuijotettua monina bileöinä. Istuin ja odotin bussia. Mietin miten ihanaa on olla vastuussa vain itsestään ja vain itselleen. Hetkeen kukaan ei kaivannut minua, olin vapaa. Olisin voinut mennä mihin vain ja tehdä mitä vain.

Oli ihanaa tajuta, että elämä on kivaa ja se jokin puuttuva asia ei hetkeen painanut mieltä. Hetken ajattelin, että on tässä lapsettomuudessa ollut se hyvä asia, että olen saanut nauttia nuoruudesta täysillä.  Olen valmis katsomaan, mitä elämä on minulle varannut. Jaksan odottaa, kunhan vain odotus joskus palkitaan.

2 kommenttia:

  1. Blogissani on esittely sinun blogistasi. Tein postauksen, jossa listasin lukemiani lapsettomuus- ja yritysblogeja. Postausta pääset kurkkaamaan tästä: http://yksipienielefantti.blogspot.fi/2014/06/lapsettomuus-ja-yritysblogit-osa-2.html

    VastaaPoista