perjantai 3. tammikuuta 2014

Miksi?

Tänään on kp 27 ja testi näytti odotetusti negaa. Mulla on ollut tapana testailla usein, alkuun syynä oli pitkä kierto. Halusin olla varma, etten ole raskaana vaikka kierto venyi yli 40 päivän. Nyttemmin taas on ollut helpompaa saada nega, kuin nähdä veri alkkareissa. Ajoissa testattu nega on saanut minut kantamaan kuukuppia mukana, jotta välttyisin ikäviltä yllätyksiltä.

Tällä kertaa en ole niin pettynyt kuin monesti. Oviksen aikaan oli pientä kipua vasemmalla puolella ja ajattelin jo sieltä asti, että munasolu taitaa irrota vasemmalta puolelta, eli epätodennäköistä hedelmöittymisele. Mielessä pyösi kuitenkin, että miksi tämä on niin vaikeaa meille?

Olen normaalipainoinen, en tupakoi, syön terveellisesti ja liikun. En ole sairastanut sukupuolitauteja, minulla ei ole myöskään muita asiaa vaikeuttavia sairauksia. Taloudellinen tilannekkin on hyvä ja parisuhde kunnossa. Miksi me siis ollaan yritetty yli puolitoista vuotta? Miksi hedelmöittyneet munasolut eivät ole löytäneet tietään kohtuun?

Ja: miksi se on kaikille muille paljon helpompaa? Kysyn vaan.

Miksi? Miksi? Miksi? Mikä tämän tarkoitus on? Voisiko joku kertoa, miksi tämä on niin helvetin vaikeaa????


4 kommenttia:

 1. Samoja kysymyksiä esitän myös itse päivittäin..Me ollaan yritetty vasta vuosi mutta takana kaksi kohdunulkoista raskautta, myös minulta vasen munatorvi poistettu. Päivittäin mietin että miksi tämän piti tapahtua juuri meille ja mitä niin pahaa olen/olemme tehneet ettei meille suoda omaa lasta?! Ajatus raskaudesta on koko ajan vain kaukaisempaa. Halusin vain kertoa että et/ette ole yksin tämän asian kanssa. Voimia teille tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos ja voimia sinnekkin <3 Ei ole sullakaan helppoa ollut, ja ei kai me mitään väärää olla tehty, elämä vaan on niin pahuksen epäreilua :(

   Poista
 2. Isosti plussa tuulia josko se vaikka vaihtuisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jos vaikka ensi kiertoon (tiputtelu kun alkoi tänään).

   Poista