sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Toiveikkuus

Kiertopäivä on nyt 21 ja toiveikkuus puskee taas läpi ajatuksissa. Ei toiveekkuus juuri tätä kiertoa kohtaan vaan enemmänkin usko siihen, että joku päivä me onnistutaan. Ehkä tänä, ehkä ensi vuonna. Suurin syyllinen toiveikkuuteen taitaa olla blogimaailman plussaamis aalto. Moniin mun lukemiin blogeihin on se plussa nyt tullut.

Tositosi paljon onnea teille kaikille plussaajille!!! Ja toivotaan, että me muut tullan vielä joskus perässä.

Ihanaa miten moni on jo onnistunut. Tilastollisesti noin 85 % pareista onnistuu ensimmäisen vuoden aikana ja lopuista 15 % puolet onnistuu seuraavan vuoden aikana. Eli
ihan ymmärrettävää, että näitä plussia tulee, vaikka välillä meistä jokainen on vajonnut epätoivoon. Ja vielä useampi onnistuu hoitojen avulla. Omalla kohdalla on kuitenkin reiluun puoleentoista vuoteen mahtunut kaksi plussaa, jaksanko uskoa kolmanteen? Ja tarkoittaako se kolmaskaan mitään?

Ketkähän meistä plussaavat vielä tämän vuoden aikana? Taas olisi sille kristallipallolle ja ennustajalle käyttöä.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että joku jaksaa olla toiveikas. Kummitytölle ostettu turvakaukalo tuossa olkkarin lattialla herättää minussa kovin ristiriitaisia ajatuksia. Välillä uskon, että kyllä siinä tulee vielä matkustamaan meidän ihan oma vauvakin. Sitten jonakin päivänä... Välillä iskee suunnaton epätoivo ja ahdistus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä oikein muuta voi, kuin toivoa, toivo ja toivoa. Joinain päivinä kyllä jaksaa olla toiveikkaampi, kuin tosina, välillä se epätoivo ja pahaolo kuitenkin valitettavasti puskevat läpi...

      Poista