perjantai 8. marraskuuta 2013

Väsymystä

Olen ihan mielettömän väsynyt, ollut jo muutaman päivän. Väsymyksen alkuperä on varmaan henkistä, öisin kun olen nukkunut ihan hyvin.

Tämä on varmaan jotain stressin purkautumista. Työharkka, joka kesti 7 viikkoa, loppui tiistaina. Harkassa piti koko ajan olla "parhaimmillaan", osaava ja positiivinen, puhelias melkein valmis hoitsu. Ja sitten nää viime viikkojen pelkäämiset siihen päälle, kai sitä vähemmästäkin mieli väsyy? Millä sitä saisi itsensä taas positiiviseksi ja energiseksi?

Nyt olen onneksi saanut vain levätä pari päivää, eilen luin 8 tuntia putkeen kirjaa sohvalla. Lukeminen on aina ollut mulle keino kestää stressiä. Tänään kävin lenkillä, mutta se jäi normaalia lyhyemäksi, väsytti niin paljon. Kotiin päästyä en meinanut millään jaksaa edes venytellä, olisin vain halunnut käydä olkkarin matolle nukkumaan. No, jos viikonlopun vielä lepäilee, ensi viikolla pitäisi jaksaa palata koulujuttujen pariin.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun löysin blogisi, olet askeleen verran edellä ja helpottavaa lukea mitä meillekin mahdollisesti tulee tapahtumaan!
    Ensikäynti julkisella puolella takana ja ensi kierrosta sitten minun verikokeet ja uä. Mieheltä otettu myös verikokeet ja simppatesti. Liityn lukijaksi matkallesi!
    B

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan <3 Toivottavsati teillä lähtee kaikki sujumaan hyvin. Itselleni ainakin kaikista vaikeinta on ollut odottaminen, kun ei vielä tiedä onko jotain vialla vai ei, kun pääsi hoidon piiriin pahin jännitys helpotti hiukan. Ja kun mitään "vikaa" ei löytynyt, tietää ainakin, että yrittäminen ei ole turhaa.

    VastaaPoista