sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Viikonloppu

Viikonloppu alkaa olemaan lopuillaan ja huomenna alkaa viimeinen harkkaviikko. Tämä viikko on tosissaan mennyt aika huonoissa fiiliksissä. Unet jäi viikolla vähiin ja sekin heijastui mielialoihin.

Perjantaina tein jotain, mitä en ennen tämän yrityksen aikana ole tehnyt. Jätin menemättä sovittuun illan viettoon paskanolon takia. Olin odottanut tyttökavereiden näkemistä kovasti, harkan takia kavereiden näkeminen on jäänyt vähiin. Mutta, koko viikon univelat ja masis jotenkin iskivät perjantaina päälle ja päätin jättää menemättä. Jälkikäteen kyllä harmitti, illat ystävien kanssa kuitenkin aina antavat niin paljon positiivista energiaa. Mieli oli kuitenkin sellainen, että halusin vain käpertyä peiton alle. Ystäväni onneksi tietää tämän hetkisen tilanteen ja toivottavasti ymmärsi.

Lauantaina, hyvin nukutun yön jälkeen, mieli oli kuitenkin jo parempi. Ja päätettiin miehen kanssa viettää laatuaikaa yhdessä. Käytiin syömässä hyvin Mayassa ja sen jälkeen leffassa. Leffana oli Leijonasydän ja se oli kyllä tosi hyvä, sai nauraa kunnolla (siinäkin kyllä taas "vahinkoraskaus" hieman kirpaisi).
Mun annos
                                                               
Miehen annos
Tänään käytiin yhdessä vähän shoppailemassa ja kohta ruvetaan katselemaan Sherlock Holmesia telkkarista. Olotila on parantunut viimeviikkoisesta, verenvuoto lähes loppunut ja vatsakipu helpottanut.. Tiistain verikoe näyttää onko hCG laskenut odotetusti, sitä nyt sitten vaan jännitetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti