keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Asiat etenee

Soitin tänään hormonipolille ja sain ajan aukkariin ja hoidon suunnitteluun ensi viikolle. Jes, pelotti niin, että aikaa ei saisi tähän kiertoon. Tiedän nimittäin kuinka koko HUS on tällä hetkellä aika jumissa. Koko Meikun alue on yhtä rakennustyömaata ja rahat tuntuu olevan vähissä joka puolella (sijaisia ei palkata, rakennukset hajoaa käsiin ja jonot on pitkiä).

Aukkari ei jännitä, jos se on kivulias niin sitten on. Toivottavasti ei kuitenkaan ole. Enemmän jännittää lähetetäänkö meidät vielä takaisin kotiin yrittämään. Tiedän, että 80-85% pareista saa toivomansa raskauden alkuun vuoden sisällä yrityksen aloituksesta. Näistä epäonnistuneistakin puolet raskautuu luonnollisesti seuraaavan vuoden aikana. Lapsetta jää siis vain 7-10% pareista. Mitä jos me kuitenkin ollaan just siinä kymmenyksessä?

Saa nähdä mitä siellä lääkäri päättää. Ollaan mietitty, että jos julkiselta puolelta lähetetään kotiin yrittämään voisi ehkä käydä yksityisellä puolella alottelemassa hoitoja. No, ensi viikolla ollaan taas viisaampia asian suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti