lauantai 26. lokakuuta 2013

Kp 12

Kierto etenee taas pikkuhiljaa. Päätin, etten tästä kierrosta edes yritä ovulaatiota löytää. Päätös pitää, kotona ei ole yhtä ainutta testitikkua ja uusia ei enää ehdi tilata. Mulla ei ikinä ole mitään "ovistuntemuksia", enkä ole limoja seuraillut, joten tuurilla mennään.

Tiistaina (kp 8)  lääkäri sano, että lähiaikoina kannattaisi yritystä olla joka toinen päivä. Ei muita ohjeita. Toivon tietenkin parasta, mutta jotenkin olen tosi varautunut epäonnistumiseen. Toisaalta tietynlainen varmuus on olemassa, meillä on kaikki kunnossa, joskus tärppää. Ei ehkä enää tänä vuonna, mutta jos ensi vuonna.

Loppu vuoden voinkin keskittyä muihin asioihin. Kouluhommia on vielä reilusti lähi kuukausille. Työharjotteluakin vielä pari viikkoa. Työpaikkaakin pitäisi ruveta kevääksi miettimään. Ja loppukesästä alkanut juoksuharrastuskin on pysynyt mukana, koitan käydä lenkillä vähintään 2 kertaa viikossa. Niin ja joskus pitäisi ehtiä viettää sosiaalista elämää ja tavata kavereita ja mummolassakin voisi käydä pistäytymässä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti