lauantai 14. syyskuuta 2013

Lenkkeilyä ja Marianneja

Huhhuh mikä päivä! Mielialat on taas tänään vaihdellut oikein urakalla. Eilinen masennusfiilis oli aamulla poissa. Tehtiin koiran kanssa pitkä lenkki ja nautittiin lämpöisestä ilmasta, koira uskaltautui jopa uimaan. Lenkillä sellanen suloinen pikkulikka tuli silittelemään koiraa ja pystyin hymyilemään ja juttelemaan tytsylle ongelmitta. Vielä pitkän matkaa tytsyn jälkeen hymyilytti, kun se oli ollut niin söpö. Aurinko paistoi ja mieli oli positiivinen.

Mutta, pari tuntia lenkin jälkeen iski epätoivo. Mies tuli salilta ja jotain jutskailtiin ja yhtäkkiä se valtava epätoivo ja masis iski. Ei taaskaan tästä kierrosta vauvaa. Vollotin pitkään Miehen kainalossa.

Nyt taas mieli on positiivinen, kai se itku auttoi (ja ehkä se Marianne-pussillinen, jonka hain kaupasta). Eikös itkiessä vapaudu vaikka mitä hormonejakin? Niin ja suklaan syönti lisää endorfiineja :)

Ei kai tässä mitään. Huomenna alkaa varmaan uusi kierto ja sen aikana onkin se lapsettomuuspolin aika. Se alkaakin jo vähän jännittämään, polilta tullee tesitieto paperit on jo täytetty ja nyt vaan ootellaan mitä siellä fiksut lääkärit sanoo meidän tilanteesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti